Influence of environmental factors on microbial community and flavor profile of dajiang of Liaoning DOI
Shanshan Zhao, Zhizhuang Zhang,

Yu Qiao

и другие.

Food Bioscience, Год журнала: 2024, Номер 63, С. 105661 - 105661

Опубликована: Дек. 10, 2024

Язык: Английский

Characterizing flavor development in low-salt Chinese horse bean-chili paste through integrated metabolomics and metagenomics DOI
Jiang Li,

Siwei Shen,

Aoteng Zuo

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 463, С. 141076 - 141076

Опубликована: Сен. 3, 2024

Язык: Английский

Процитировано

12

Authenticity Assessment of Fermented Chili: Alteration of Quality and Microbial Profiles Caused by Deterioration of Raw Materials DOI

Zhiyi Fan,

Wang Zeliang,

Weiqin Deng

и другие.

Journal of Food Composition and Analysis, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 107426 - 107426

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Influence of environmental factors on microbial community and flavor profile of dajiang of Liaoning DOI
Shanshan Zhao, Zhizhuang Zhang,

Yu Qiao

и другие.

Food Bioscience, Год журнала: 2024, Номер 63, С. 105661 - 105661

Опубликована: Дек. 10, 2024

Язык: Английский

Процитировано

0