Metabolomics combined with network pharmacology reveals the regional and variety heterogeneity of grape metabolites and their potential antioxidant mechanisms DOI

Liyue Fei,

Dongsheng Zhang, Yuejian Mao

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2025, Номер 211, С. 116443 - 116443

Опубликована: Апрель 19, 2025

Язык: Английский

Integrative Analysis of the Fermentation Mechanisms, Antioxidant Properties, and Potential Health Benefits of Mulberry Wine Using Multiple Bioinformatics Approaches DOI

Chaohong He,

Johane Johari Mkunga,

Dongsheng Zhang

и другие.

Food Bioscience, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 106185 - 106185

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

2

Comparative analysis of strong-flavor Baijiu and brandy: volatile and nonvolatile metabolic compounds identified using non-targeted metabolomics DOI

Chaohong He,

Bo Peng,

Dongsheng Zhang

и другие.

European Food Research and Technology, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Март 10, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Metabolomics combined with network pharmacology reveals the regional and variety heterogeneity of grape metabolites and their potential antioxidant mechanisms DOI

Liyue Fei,

Dongsheng Zhang, Yuejian Mao

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2025, Номер 211, С. 116443 - 116443

Опубликована: Апрель 19, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0