Trace elements in plant-based meat available in Brazil: total content, bioaccessibility and risk assessment DOI
Maria Isabel Andrekowisk Fioravanti, Raquel Fernanda Milani, Ana Paula Rebellato

и другие.

Journal of Food Composition and Analysis, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 107742 - 107742

Опубликована: Май 1, 2025

Язык: Английский

Leafy vegetables as a significant source of minerals: Minerals interaction with plant components, effects of processing and their potential absorption DOI
N. Afzal Ali, Siddhartha Singha, Sudip Mitra

и другие.

Trends in Food Science & Technology, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 105071 - 105071

Опубликована: Май 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Trace elements in plant-based meat available in Brazil: total content, bioaccessibility and risk assessment DOI
Maria Isabel Andrekowisk Fioravanti, Raquel Fernanda Milani, Ana Paula Rebellato

и другие.

Journal of Food Composition and Analysis, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 107742 - 107742

Опубликована: Май 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0