Influence of long-chain inulin phosphate monoester on structural and antidiabetic characteristics of red kidney bean steamed bread DOI
Yunhui Zhang, Zhouya Bai,

Xinrui Xi

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 141965 - 141965

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

In vivo absorption, in vitro digestion, and fecal fermentation properties of non-starch polysaccharides from Chinese chestnut kernels and their effects on human gut microbiota DOI Creative Commons
Fei Peng,

Zuoqing Yu,

Kui Niu

и другие.

Food Chemistry X, Год журнала: 2024, Номер 24, С. 101829 - 101829

Опубликована: Сен. 18, 2024

Язык: Английский

Процитировано

5

Kidney function-related protection of polysaccharides from red kidney bean and small black soybean via urine metabolomics in type 2 diabetic rats DOI
Zhouya Bai, Xiaojun Huang, Shaoping Nie

и другие.

Carbohydrate Polymers, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 123311 - 123311

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

A decade review on phytochemistry and pharmacological activities of Cynomorium songaricum Rupr.: Insights into metabolic syndrome DOI
Zhihao Liu, Q Li, Fu Zhao

и другие.

Phytomedicine, Год журнала: 2025, Номер 140, С. 156602 - 156602

Опубликована: Март 2, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Influence of long-chain inulin phosphate monoester on structural and antidiabetic characteristics of red kidney bean steamed bread DOI
Yunhui Zhang, Zhouya Bai,

Xinrui Xi

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 141965 - 141965

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0