Structure-Function Relationship and Antioxidant Mechanisms of Pectin from Red and White Pitaya Peels for Functional Food Applications DOI
Tainara Araújo Amorim, A. J. de B. Araújo,

Luana da Silva Figueiredo

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 111455 - 111455

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Dragon fruit: Exploring bioactive compounds and their promising role in functional food innovation and value-added products DOI

Smriti Kumari,

Diksha Thakur, S. K. Singh

и другие.

Journal of Food Composition and Analysis, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 107370 - 107370

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Structure-Function Relationship and Antioxidant Mechanisms of Pectin from Red and White Pitaya Peels for Functional Food Applications DOI
Tainara Araújo Amorim, A. J. de B. Araújo,

Luana da Silva Figueiredo

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 111455 - 111455

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0