Formation mechanism of blue pigment in boiled lotus rhizome discs: Insight into the chelation of polyphenols and iron DOI
Xianqiang Chen, Zhong Chen,

Ruibing Duan

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2024, Номер 192, С. 114818 - 114818

Опубликована: Июль 22, 2024

Язык: Английский

Browning mechanism of sorbitol-glycine system in the presence of glycerol: Regulating conversion of sorbitol to reducing sugars and water status DOI
Yuhan Yan, Xiaotian Huang,

Xinshuo Wang

и другие.

Food Bioscience, Год журнала: 2024, Номер 59, С. 103901 - 103901

Опубликована: Март 13, 2024

Язык: Английский

Процитировано

4

Structure, spectral properties and antioxidant activity of melanoidins extracted from high temperature sterilized lotus rhizome juice DOI
Xuefeng Ding,

Yanbei Zhang,

Jie Li

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2024, Номер 270, С. 132171 - 132171

Опубликована: Май 8, 2024

Язык: Английский

Процитировано

4

Mechanism study on removal of browning pigment from high temperature sterilized lotus rhizome juice by lactic acid bacteria fermentation DOI

Yanbei Zhang,

Jie Li,

Shoulei Yan

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 143073 - 143073

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Formation mechanism of blue pigment in boiled lotus rhizome discs: Insight into the chelation of polyphenols and iron DOI
Xianqiang Chen, Zhong Chen,

Ruibing Duan

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2024, Номер 192, С. 114818 - 114818

Опубликована: Июль 22, 2024

Язык: Английский

Процитировано

1