Chitosan gel in extending the shelf-life of Nga-pi: A fermented fish product of Bangladesh DOI
Dr. Md. Tazrul Islam,

Thun Thun Aye,

Md. Tariqul Islam

и другие.

Food and Humanity, Год журнала: 2025, Номер 5, С. 100663 - 100663

Опубликована: Июнь 3, 2025

Язык: Английский

Introduction to bioactive compounds: Definition, advantages, and limitations DOI
Seid Reza Falsafi, Fuat Topuz, Basheer Aaliya

и другие.

Elsevier eBooks, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 3 - 24

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Chitosan-based packaging: leading sustainable advancements in the food industry DOI
Chandni Chandarana, Smita Bonde,

Shubham Sonwane

и другие.

Polymer Bulletin, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Апрель 21, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Synergistic multi-crosslinked networks in chitosan/Gallic acid/Fe3+ composite biofilms with high UV resistance and antioxidant properties DOI
Hong Zhang, Xin Zhang, Bo Wang

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер 316, С. 144686 - 144686

Опубликована: Май 28, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Chitosan gel in extending the shelf-life of Nga-pi: A fermented fish product of Bangladesh DOI
Dr. Md. Tazrul Islam,

Thun Thun Aye,

Md. Tariqul Islam

и другие.

Food and Humanity, Год журнала: 2025, Номер 5, С. 100663 - 100663

Опубликована: Июнь 3, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0