Electrospinning Intelligent Food Label with Antibacterial and Indicator Properties for Prolonging Zang Scent Pork Shelf Life DOI
Zhi Fang, Qianqian Wang, Yue Sun

и другие.

Food and Bioprocess Technology, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Июнь 2, 2025

Язык: Английский

Advancing Sustainable Food Packaging: the Role of Green Nanomaterials in Enhancing Barrier Properties DOI
Great Iruoghene Edo, Alice Njolke Mafe,

Ali B. M. Ali

и другие.

Food Engineering Reviews, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Март 25, 2025

Язык: Английский

Процитировано

2

Carbon dots embedded carrageenan based compostable functional packaging films with barrier bio-coating for prawns freshness monitoring DOI

U.K. Sangeetha,

S. S. De,

Sufia Khatun

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер 310, С. 143533 - 143533

Опубликована: Апрель 28, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Electrospinning Intelligent Food Label with Antibacterial and Indicator Properties for Prolonging Zang Scent Pork Shelf Life DOI
Zhi Fang, Qianqian Wang, Yue Sun

и другие.

Food and Bioprocess Technology, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Июнь 2, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0