Polysaccharide edible film-the new star in food preservation: A review DOI

Tianyu Kong,

Gen Li, Xiaodan Zhao

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 142716 - 142716

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Recent advances in plant protein-based sustainable edible film and coatings for applications in the food-pharma industry – Opportunities and challenges: A review DOI
Pooja Yadav, Uttara Mahapatra, Ramesh Sharma

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер 296, С. 139698 - 139698

Опубликована: Янв. 9, 2025

Язык: Английский

Процитировано

2

Polysaccharide edible film-the new star in food preservation: A review DOI

Tianyu Kong,

Gen Li, Xiaodan Zhao

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 142716 - 142716

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1