Ice Sonication–Assisted Enzymatic Extraction of Kangra Orthodox Tea: Impact on Bioactive Profile, Tea Cream Formation, and Organoleptic Quality DOI
Chahat Thakur, Manisha Kaushal,

Devina Vaidya

и другие.

Food and Bioprocess Technology, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Янв. 22, 2025

Язык: Английский

Ice-sonication enzymatic extraction: A novel approach for enhancing honey-infused ready-to-drink black tea with comparative analysis of honey types DOI
Chahat Thakur, Manisha Kaushal,

Devina Vaidya

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2025, Номер 202, С. 115769 - 115769

Опубликована: Янв. 18, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Ice Sonication–Assisted Enzymatic Extraction of Kangra Orthodox Tea: Impact on Bioactive Profile, Tea Cream Formation, and Organoleptic Quality DOI
Chahat Thakur, Manisha Kaushal,

Devina Vaidya

и другие.

Food and Bioprocess Technology, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Янв. 22, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0