Innovative Food Science & Emerging Technologies, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 103873 - 103873
Опубликована: Ноя. 1, 2024
Язык: Английский
Innovative Food Science & Emerging Technologies, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 103873 - 103873
Опубликована: Ноя. 1, 2024
Язык: Английский
Innovative Food Science & Emerging Technologies, Год журнала: 2024, Номер 92, С. 103599 - 103599
Опубликована: Фев. 10, 2024
Язык: Английский
Процитировано
19Trends in Food Science & Technology, Год журнала: 2024, Номер 149, С. 104545 - 104545
Опубликована: Май 21, 2024
Язык: Английский
Процитировано
14Trends in Food Science & Technology, Год журнала: 2024, Номер 145, С. 104380 - 104380
Опубликована: Фев. 15, 2024
Язык: Английский
Процитировано
8Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 460, С. 140746 - 140746
Опубликована: Авг. 3, 2024
Язык: Английский
Процитировано
8Trends in Food Science & Technology, Год журнала: 2024, Номер 148, С. 104526 - 104526
Опубликована: Май 7, 2024
Язык: Английский
Процитировано
7Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, Год журнала: 2024, Номер 23(6)
Опубликована: Окт. 22, 2024
Abstract Although several food‐related fields have yet to fully grasp the speed and breadth of fourth industrial revolution (also known as Industry 4.0), growing literature from other sectors shows that 5.0 (referring fifth revolution) is already underway. Food 4.0 has been characterized by fusion physical, digital, biological advances in food science technology, whereas future could be seen a more holistic, multidisciplinary, multidimensional approach. This review will focus on identifying potential enabling technologies harnessed shape coming years. We state‐of‐the‐art studies use innovative various agriculture applications over last 5 In addition, opportunities challenges highlighted, directions conclusions drawn. Preliminary evidence suggests outcome an evolutionary process not revolution, often claimed. Our results show regenerative and/or conversational artificial intelligence, Internet Everything, miniaturized nanosensors, 4D printing beyond, cobots advanced drones, edge computing, redactable blockchain, metaverse immersive techniques, cyber‐physical systems, digital twins, sixth‐generation wireless beyond are likely among main driving 5.0. framework, vision, value becoming popular research topics academic fields, agri‐food sector just started embrace some aspects dimensions
Язык: Английский
Процитировано
7Food and Bioprocess Technology, Год журнала: 2023, Номер 17(6), С. 1492 - 1506
Опубликована: Сен. 25, 2023
Язык: Английский
Процитировано
13Applied Food Research, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 100757 - 100757
Опубликована: Фев. 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Food and Bioprocess Technology, Год журнала: 2023, Номер 17(11), С. 3408 - 3439
Опубликована: Дек. 13, 2023
Язык: Английский
Процитировано
12Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 460, С. 140701 - 140701
Опубликована: Июль 31, 2024
Язык: Английский
Процитировано
4