Effect of wall materials on physicochemical properties and bitterness masking of freeze-dried navel orange peel powder DOI
Yijie Liu, Min Zhang,

Zhenjiang Luo

и другие.

Food Bioscience, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 106226 - 106226

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

ANN-GA optimized composite color protectant combined with magnetic field assisted freezing: Effects on the quality of mushroom (Agaricus bisporus) DOI
Linyu Zhang, Min Zhang,

Dayuan Wang

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 453, С. 139713 - 139713

Опубликована: Май 17, 2024

Язык: Английский

Процитировано

6

Novel heterogeneous 3D printing process of protein-polysaccharide gel containing orange juice sacs: Optimization of material properties and printing parameters DOI

Demei Kong,

Min Zhang,

Arun S. Mujumdar

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 141277 - 141277

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Effect of wall materials on physicochemical properties and bitterness masking of freeze-dried navel orange peel powder DOI
Yijie Liu, Min Zhang,

Zhenjiang Luo

и другие.

Food Bioscience, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 106226 - 106226

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0