Grapefruit peel waste: unlocking the potential for industrial applications in the circular economy DOI
Sahil Chaudhary, Barinderjit Singh

Food Science and Biotechnology, Год журнала: 2024, Номер 34(10), С. 2131 - 2155

Опубликована: Дек. 11, 2024

Язык: Английский

Metabolic transformation of grapefruit peels into bio-vanillin and optimization of a fermentation process using central composite design (CCD) DOI Creative Commons

Asmara Ahmad,

Sadia Javed, Ameer Fawad Zahoor

и другие.

Biomass Conversion and Biorefinery, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Март 4, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Green solvents and enzymes combined with advanced extraction techniques for the recovery of bioactive carotenoids and extractable/non-extractable polyphenols from grapefruit peels DOI Creative Commons
Gloria Domínguez‐Rodríguez, María Concepción García, Marı́a Luisa Marina

и другие.

Advances in Sample Preparation, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 100192 - 100192

Опубликована: Июнь 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Grapefruit peel waste: unlocking the potential for industrial applications in the circular economy DOI
Sahil Chaudhary, Barinderjit Singh

Food Science and Biotechnology, Год журнала: 2024, Номер 34(10), С. 2131 - 2155

Опубликована: Дек. 11, 2024

Язык: Английский

Процитировано

1