AGING THROUGH THE LENS OF THE GUT MICROBIOME: CHALLENGES AND THERAPEUTIC OPPORTUNITIES DOI Creative Commons

N.V. Kanimozhi,

M. Sukumar

Archives of Gerontology and Geriatrics Plus, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 100142 - 100142

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

A review on probiotics and dietary bioactives: Insights on metabolic well-being, gut microbiota, and inflammatory responses DOI Creative Commons
Alice Njolke Mafe, Great Iruoghene Edo,

Osamah S. Majeed

и другие.

Food Chemistry Advances, Год журнала: 2025, Номер 6, С. 100919 - 100919

Опубликована: Фев. 11, 2025

Язык: Английский

Процитировано

4

AGING THROUGH THE LENS OF THE GUT MICROBIOME: CHALLENGES AND THERAPEUTIC OPPORTUNITIES DOI Creative Commons

N.V. Kanimozhi,

M. Sukumar

Archives of Gerontology and Geriatrics Plus, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 100142 - 100142

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0