Опубликована: Янв. 1, 2023
Язык: Английский
Опубликована: Янв. 1, 2023
Язык: Английский
Ocean Engineering, Год журнала: 2024, Номер 309, С. 118442 - 118442
Опубликована: Июнь 12, 2024
Язык: Английский
Процитировано
4Ocean Engineering, Год журнала: 2025, Номер 319, С. 120196 - 120196
Опубликована: Янв. 4, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Aquacultural Engineering, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 102532 - 102532
Опубликована: Март 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Journal of environmental chemical engineering, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 116648 - 116648
Опубликована: Апрель 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Journal of Food Science, Год журнала: 2025, Номер 90(5)
Опубликована: Май 1, 2025
ABSTRACT Longjiang brine's complex composition challenges traditional empirical optimization methods. This study developed an artificial neural network coupled with multi‐objective genetic algorithm (ANN‐MOGA) to simultaneously optimize flavor compounds, color parameters, and brining process. Validation experiments were conducted assess the application from perspective of color, flavor, taste brined pork. The results showed that single‐objective group used 2.24% dried galangal, 1.38% food caramel, 4.22 h time. After MOGA optimization, parameters adjusted 2.57% 1.10% 4.41 optimized pork exhibited significant improvements, including score increased by 5.32%, 9.69%, 4.87%, overall acceptability 9.10%. validation indicated ANN‐MOGA can be as effective tool formulation process brine, making it a useful for in various brine systems.
Язык: Английский
Процитировано
0Aquacultural Engineering, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 102569 - 102569
Опубликована: Май 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Ocean Engineering, Год журнала: 2023, Номер 291, С. 116425 - 116425
Опубликована: Дек. 5, 2023
Язык: Английский
Процитировано
7Journal of Oceanology and Limnology, Год журнала: 2024, Номер 42(4), С. 1359 - 1382
Опубликована: Июль 1, 2024
Язык: Английский
Процитировано
2Ocean Engineering, Год журнала: 2023, Номер 287, С. 115880 - 115880
Опубликована: Сен. 25, 2023
Язык: Английский
Процитировано
5Aquacultural Engineering, Год журнала: 2023, Номер 104, С. 102388 - 102388
Опубликована: Дек. 16, 2023
Язык: Английский
Процитировано
5