Journal of Applied Phycology, Год журнала: 2024, Номер unknown
Опубликована: Окт. 2, 2024
Язык: Английский
Journal of Applied Phycology, Год журнала: 2024, Номер unknown
Опубликована: Окт. 2, 2024
Язык: Английский
JOM, Год журнала: 2025, Номер unknown
Опубликована: Март 13, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 142265 - 142265
Опубликована: Март 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Food Hydrocolloids, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 111376 - 111376
Опубликована: Март 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Food Bioscience, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 106481 - 106481
Опубликована: Март 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Food Science of Animal Resources, Год журнала: 2024, Номер 44(3), С. 723 - 737
Опубликована: Апрель 22, 2024
Yeast protein can be a nutritionally suitable auxiliary source in livestock food. The breakdown of proteins and thereby generating high-quality peptide, typically provides nutritional benefits. Enzyme hydrolysis has been effectively uesed to generate peptides; however, studies on the potential applications different types enzymes produce yeast hydrolysates remain limited. This study investigated effects endo- (alcalase neutrase) exotype (flavourzyme prozyme 2000P) enzyme treatments protein. Endotype facilitate higher efficiency than enzymes. highest degree was observed for treated with neutrase, which followed by alcalase, 2000P, flavourzyme. Furthermore, endotype exhibited solubility their counterparts. Notably, more uniform particle size distribution Moreover, compared original protein, enzymatic possessed content β-sheets structures, indicating structural stability. Regardless type, total free amino acid including essential acids. Therefore, this significant insights into production as an alternative material.
Язык: Английский
Процитировано
1Journal of Applied Phycology, Год журнала: 2024, Номер unknown
Опубликована: Окт. 2, 2024
Язык: Английский
Процитировано
0