Differences in structure, antioxidant capacity and gut microbiota modulation of red raspberry pectic polysaccharides extracted by different methods DOI
You Luo,

Ruling Tang,

Yongguang Huang

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 116474 - 116474

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Structural differences in novel pectic polysaccharides from Rosa roxburghii Tratt drive distinct gut microbiota profiles: Evidence from in vitro fecal fermentation DOI

Han Qiu,

Ang-Xin Song,

You Luo

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 111381 - 111381

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Differences in structure, antioxidant capacity and gut microbiota modulation of red raspberry pectic polysaccharides extracted by different methods DOI
You Luo,

Ruling Tang,

Yongguang Huang

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 116474 - 116474

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0