Food Bioscience, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 105491 - 105491
Опубликована: Ноя. 1, 2024
Язык: Английский
Food Bioscience, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 105491 - 105491
Опубликована: Ноя. 1, 2024
Язык: Английский
Food Hydrocolloids, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 111147 - 111147
Опубликована: Фев. 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
1Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 475, С. 143304 - 143304
Опубликована: Фев. 8, 2025
Язык: Английский
Процитировано
1Trends in Food Science & Technology, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 104960 - 104960
Опубликована: Март 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
1Carbohydrate Polymers, Год журнала: 2025, Номер 356, С. 123406 - 123406
Опубликована: Фев. 19, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Food Research International, Год журнала: 2025, Номер 206, С. 116079 - 116079
Опубликована: Фев. 25, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Advanced Functional Materials, Год журнала: 2025, Номер unknown
Опубликована: Март 12, 2025
Abstract Most electronic product packaging materials are made of plastic, a petroleum‐based material with limited heat dissipation capabilities, restricting its suitability for heat‐intensive products. Wood‐based composites have gained widespread usage due to their environmental friendliness and cost‐effectiveness. However, the low thermal conductivity restricts application in requiring efficient dissipation. Here, high‐strength wood‐based composite excellent antibacterial property (WBC/ZIF‐67/8) is constructed through self‐bonding technology. The WBC/ZIF‐67/8 demonstrates exceptional mechanical properties tensile flexural strengths 66.87 86.33 MPa, respectively. Importantly, it exhibits 1.01 W mK −1 , significantly surpassing that densified wood. This superior performance attributed core‐shell structure formed situ growth ZIF‐67/8 crystals on wood fibers. Although fibers themselves exhibit relatively conductivity, this enables effective conduction diffusion at interface between high Simultaneously, introduction enhanced anti‐mildew composite. These improvements capability pave way durable sustainable packaging.
Язык: Английский
Процитировано
0Food Research International, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 116521 - 116521
Опубликована: Апрель 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Food Research International, Год журнала: 2024, Номер 197, С. 115256 - 115256
Опубликована: Окт. 22, 2024
Язык: Английский
Процитировано
2Food Bioscience, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 105491 - 105491
Опубликована: Ноя. 1, 2024
Язык: Английский
Процитировано
2