Thin liquid films stabilized by plant proteins: implications for foam stability DOI Creative Commons
Emmanouil Chatzigiannakis, Jack Yang, Leonard M.C. Sagis

и другие.

Journal of Colloid and Interface Science, Год журнала: 2024, Номер 683, С. 408 - 419

Опубликована: Дек. 13, 2024

Язык: Английский

Dynamic nanostructures at the surface of rising bubbles in amphiphile solutions: Comparison of low-molecular-weight surfactants and proteins DOI Creative Commons
Łukasz Witkowski, Agata Wiertel-Pochopień, Dominik Kosior

и другие.

Advances in Colloid and Interface Science, Год журнала: 2025, Номер 340, С. 103447 - 103447

Опубликована: Фев. 28, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Water-in-water PEG/DEX/protein microgel emulsions: effect of microgel particle size on the rate of emulsion phase separation DOI

Andrzej Baliś,

G. Gochev, Domenico Truzzolillo

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 111425 - 111425

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Thin liquid films stabilized by plant proteins: implications for foam stability DOI Creative Commons
Emmanouil Chatzigiannakis, Jack Yang, Leonard M.C. Sagis

и другие.

Journal of Colloid and Interface Science, Год журнала: 2024, Номер 683, С. 408 - 419

Опубликована: Дек. 13, 2024

Язык: Английский

Процитировано

1