Performance evaluation of pigmented fair-faced concrete under various environments: mechanical properties, apparent properties, and color stability DOI Creative Commons
Zijun Li,

Jia-bing Mao,

Hongyu Tao

и другие.

Case Studies in Construction Materials, Год журнала: 2024, Номер 21, С. e03978 - e03978

Опубликована: Ноя. 12, 2024

Язык: Английский

Comparative analysis of quality, structural, and flavor alterations in chestnuts (Castanea mollissima Blume) subjected to different thermal processing techniques DOI

Zhenting Yu,

Jin Deng,

Nan Ma

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 474, С. 143149 - 143149

Опубликована: Янв. 29, 2025

Язык: Английский

Процитировано

2

Performance evaluation of pigmented fair-faced concrete under various environments: mechanical properties, apparent properties, and color stability DOI Creative Commons
Zijun Li,

Jia-bing Mao,

Hongyu Tao

и другие.

Case Studies in Construction Materials, Год журнала: 2024, Номер 21, С. e03978 - e03978

Опубликована: Ноя. 12, 2024

Язык: Английский

Процитировано

1