Exploring the feasibility of multi-elements coupled with chemometrics for discriminating the geographical origins of oysters (Crassostrea ariakensis) DOI
Danyi Li, Yiyong Rao,

X. Wang

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 460, С. 140652 - 140652

Опубликована: Июль 26, 2024

Язык: Английский

Rapid and non-destructive identification of Panax ginseng origins using hyperspectral imaging, visible light imaging, and X-ray imaging combined with multi-source data fusion strategies DOI

Jiacong Ping,

Zehua Ying,

Nan Hao

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2024, Номер 192, С. 114758 - 114758

Опубликована: Июль 14, 2024

Язык: Английский

Процитировано

15

Rapid and accurate identification of Panax ginseng origins based on data fusion of near-infrared and laser-induced breakdown spectroscopy DOI

Jiacong Ping,

Nan Hao,

Xuting Guo

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2025, Номер 204, С. 115925 - 115925

Опубликована: Фев. 7, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1

AI-driven aquaculture: A review of technological innovations and their sustainable impacts DOI Creative Commons
Hang Yang, Feng Qi, Shibin Xia

и другие.

Artificial Intelligence in Agriculture, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1

Differentiation of Citri Reticulatae Pericarpium varieties via HPLC fingerprinting of polysaccharides combined with machine learning DOI
Meng Zhong,

Meng-ning Li,

Wei Zou

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 143053 - 143053

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Artificial intelligence in the food industry: innovations and applications DOI Creative Commons
Hang Yang, Wentao Jiao,

Lingyun Zouyi

и другие.

Discover Artificial Intelligence, Год журнала: 2025, Номер 5(1)

Опубликована: Май 16, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Enhanced food authenticity control using machine learning-assisted elemental analysis DOI
Ying Yang, Lu Zhang,

Xinquan Qu

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2024, Номер 198, С. 115330 - 115330

Опубликована: Ноя. 13, 2024

Язык: Английский

Процитировано

2

Exploring the feasibility of multi-elements coupled with chemometrics for discriminating the geographical origins of oysters (Crassostrea ariakensis) DOI
Danyi Li, Yiyong Rao,

X. Wang

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 460, С. 140652 - 140652

Опубликована: Июль 26, 2024

Язык: Английский

Процитировано

1