Dissecting Trichoderma antagonism: Role of strain identity, volatiles, biomass, and morphology in suppressing cacao pathogens DOI Creative Commons
Insuck Baek,

Jishnu Bhatt,

Jae Hee Jang

и другие.

Biological Control, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 105807 - 105807

Опубликована: Июнь 1, 2025

Язык: Английский

Artificial intelligence-driven innovation in Ganoderma spp.: potentialities of their bioactive compounds as functional foods DOI Creative Commons
Sonali Khanal, Aman Sharma,

M. Radhakrishna Pillai

и другие.

Sustainable Food Technology, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Янв. 1, 2025

AI significantly transforms the food business by optimizing production processes of therapeutic Ganoderma spp. and improving quality safety control based functional food.

Язык: Английский

Процитировано

0

Dissecting Trichoderma antagonism: Role of strain identity, volatiles, biomass, and morphology in suppressing cacao pathogens DOI Creative Commons
Insuck Baek,

Jishnu Bhatt,

Jae Hee Jang

и другие.

Biological Control, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 105807 - 105807

Опубликована: Июнь 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0