Differential metabolites analysis in Lycium barbarum and Platycodon grandiflorus fermented wine by untargeted metabolomics DOI Creative Commons

Jian-Guo Zhang,

Ying Zhang,

Wang-Wei Zhang

и другие.

Applied Food Research, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 100631 - 100631

Опубликована: Ноя. 1, 2024

Язык: Английский

Widely targeted metabolomics analysis unveils the underlying mechanism of starch/carboxymethyl cellulose-based photodynamic antimicrobial packaging in delaying quality deterioration of snap beans DOI
Rumeng Wang,

Dezhuang Gong

Food Control, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 111213 - 111213

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Improvement of Fresh-Cut Mangoes Preservation by Cold Plasma and Its Possible Mechanisms DOI
Junping Liu, Yuhao Huang,

Yuefang Sun

и другие.

Food and Bioprocess Technology, Год журнала: 2024, Номер unknown

Опубликована: Сен. 9, 2024

Язык: Английский

Процитировано

2

Differential metabolites analysis in Lycium barbarum and Platycodon grandiflorus fermented wine by untargeted metabolomics DOI Creative Commons

Jian-Guo Zhang,

Ying Zhang,

Wang-Wei Zhang

и другие.

Applied Food Research, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 100631 - 100631

Опубликована: Ноя. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

0