Analytical and Bioanalytical Chemistry, Год журнала: 2024, Номер unknown
Опубликована: Окт. 5, 2024
Язык: Английский
Analytical and Bioanalytical Chemistry, Год журнала: 2024, Номер unknown
Опубликована: Окт. 5, 2024
Язык: Английский
Journal of Food Measurement & Characterization, Год журнала: 2025, Номер unknown
Опубликована: Янв. 30, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Food Research International, Год журнала: 2025, Номер 208, С. 116111 - 116111
Опубликована: Март 4, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Опубликована: Янв. 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Food Research International, Год журнала: 2025, Номер 209, С. 116203 - 116203
Опубликована: Март 15, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Food Research International, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 116302 - 116302
Опубликована: Март 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Molecules, Год журнала: 2024, Номер 29(24), С. 5946 - 5946
Опубликована: Дек. 17, 2024
Tea wine has garnered significant attention due to its unique fusion of tea and flavors, as well alleged health benefits. This study aimed investigate the effects various treatments on physicochemical properties wine, including viable cell counts, pH, acidity, total ester content, polyphenol volatile flavoring substances during storage period. The findings indicated that subjected low-temperature plasma (LTPS) treatment exhibited superior quality maintenance an enhanced content compared untreated, UV-treated, HTHP-treated wine. Analysis compounds revealed LTPS group highest relative alcohols esters (89.72%) storage, thereby enhancing fruity sweet aroma provides a theoretical basis for application technology in
Язык: Английский
Процитировано
2LWT, Год журнала: 2024, Номер 208, С. 116693 - 116693
Опубликована: Авг. 28, 2024
Язык: Английский
Процитировано
1Analytical and Bioanalytical Chemistry, Год журнала: 2024, Номер unknown
Опубликована: Окт. 5, 2024
Язык: Английский
Процитировано
1