
LWT, Год журнала: 2024, Номер 214, С. 117142 - 117142
Опубликована: Дек. 1, 2024
Язык: Английский
LWT, Год журнала: 2024, Номер 214, С. 117142 - 117142
Опубликована: Дек. 1, 2024
Язык: Английский
Foods, Год журнала: 2024, Номер 13(17), С. 2756 - 2756
Опубликована: Авг. 29, 2024
Folates, a crucial B-group vitamin, serve as significant functional food supplement. Nevertheless, considerable obstacles persist in improving folates stability liquid products. In this study, folic acid (FA) and 5-methyltetrahydrofolate (MTFA), two approved sources of folates, were encapsulated with sodium caseinate (NaCas) to enhance their stability. The protective effect NaCas on folate molecules was investigated using experimental computational methods. Meanwhile, the influence divalent calcium ion (Ca
Язык: Английский
Процитировано
1Scientia Horticulturae, Год журнала: 2024, Номер 338, С. 113800 - 113800
Опубликована: Ноя. 14, 2024
Язык: Английский
Процитировано
1LWT, Год журнала: 2024, Номер 214, С. 117142 - 117142
Опубликована: Дек. 1, 2024
Язык: Английский
Процитировано
1