Food Research International, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 116455 - 116455
Опубликована: Апрель 1, 2025
Язык: Английский
Food Research International, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 116455 - 116455
Опубликована: Апрель 1, 2025
Язык: Английский
Spectrochimica Acta Part A Molecular and Biomolecular Spectroscopy, Год журнала: 2025, Номер 334, С. 125913 - 125913
Опубликована: Фев. 17, 2025
Язык: Английский
Процитировано
1Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 143996 - 143996
Опубликована: Март 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Food Chemistry X, Год журнала: 2025, Номер 26, С. 102324 - 102324
Опубликована: Фев. 1, 2025
Boletus bainiugan has a unique flavor profile, its quality is correlated with metabolites. Herein, ultra-performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry (UPLC-MS/MS) utilized to characterize the free amino acid and organic of at different drying temperatures. Attenuated total internal reflectance Fourier transform infrared (ATR-FTIR) spectroscopy employed identify various treatment predicted compounds. The metabolome includes 72 acids 64 acids, wherein, 11 important taste components are analyzed changes residual convolutional neural network (ResNet) model achieves 100 % accuracy for distinct treatment. partial least squares regression (PLSR) accurately contents compounds an optimal R2 P 0.975 best predictive deviation (RPD) 4.404. ATR-FTIR coupled metabolomics can be used as good tool estimate enhancers bainiugan.
Язык: Английский
Процитировано
0Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 143831 - 143831
Опубликована: Март 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Food Research International, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 116455 - 116455
Опубликована: Апрель 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0