The latest advances on the formation, exposure level and control strategies of nitrosamines in meat, poultry and fish products DOI
Mengjing Guo, Yanping Xian, Xiaojuan Zhao

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 488, С. 144837 - 144837

Опубликована: Май 19, 2025

Язык: Английский

Toxicity of formaldehyde, and its role in the formation of harmful and aromatic compounds during food processing DOI Creative Commons
Xiaoyan Sun,

Chunmin Yang,

Weiyue Zhang

и другие.

Food Chemistry X, Год журнала: 2025, Номер 25, С. 102225 - 102225

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Effect of Pulsed Light Treatment on 4 °C Refrigerated Atlantic Salmon (Salmo salar) Quality: Shelf Life, Microbial Community Changes, and Antimicrobial Mechanisms DOI
Guixin Han,

Yiyi Wang,

Ke Li

и другие.

Food Control, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 111342 - 111342

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

The latest advances on the formation, exposure level and control strategies of nitrosamines in meat, poultry and fish products DOI
Mengjing Guo, Yanping Xian, Xiaojuan Zhao

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 488, С. 144837 - 144837

Опубликована: Май 19, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0