Switchable solvent-based liquid phase microextraction of Sudan Dyes in food and water samples with HPLC-DAD DOI

Hassan Elzain Hassan Ahmed,

Zinar Pınar Gümüş, Mustafa Soylak

и другие.

Journal of Food Composition and Analysis, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 107099 - 107099

Опубликована: Дек. 1, 2024

Язык: Английский

A review of green solvents for the extraction and separation of bioactive ingredients from natural products DOI

Shaoping Ma,

Changyong Cai,

Qiyu Lu

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 478, С. 143703 - 143703

Опубликована: Март 4, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1

Underwater electrical shockwave assisted CO2-responsive switchable hydrophilic solvent extraction of essential oil from pomelo peels DOI
Shuang Wei,

Yuntao Wu,

Jun Xi

и другие.

Innovative Food Science & Emerging Technologies, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 104002 - 104002

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Ichthyotoxic fishes: a brief overview and prospectus for applications and future research DOI

Liang Liu,

Xiaopeng Tang,

Jianghaoyue Xu

и другие.

Toxin Reviews, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 1 - 16

Опубликована: Апрель 2, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Switchable solvent-based liquid phase microextraction of Sudan Dyes in food and water samples with HPLC-DAD DOI

Hassan Elzain Hassan Ahmed,

Zinar Pınar Gümüş, Mustafa Soylak

и другие.

Journal of Food Composition and Analysis, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 107099 - 107099

Опубликована: Дек. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

1