Covalent conjugation of hemp protein isolates with curcumin via ultrasound to improve its structural and functional properties DOI
Xinye Liu, Yuchen Shi, Mengzhi Wang

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 482, С. 144096 - 144096

Опубликована: Апрель 4, 2025

Язык: Английский

Polyphenol-Protein Particles: A Nutraceutical Breakthrough in Nutrition and Food Science DOI Creative Commons
Sidra Tul-Muntaha, Allah Rakha,

Hina Rasheed

и другие.

Journal of Agriculture and Food Research, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 101641 - 101641

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

4

Modification of plum seed protein isolate via enzymatic hydrolysis, polyphenol conjugation and polysaccharide complexation to enhance emulsification and encapsulation of essential oils DOI
Feng Xue,

Xinru Zhao,

Chen Li

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер 306, С. 141812 - 141812

Опубликована: Март 6, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1

Discovery and identification of the temperature dependent EGCG and β-lactoglobulin covalent conjugate in green tea and milk mixture DOI
Kangyi Zhang, Kaiyue Zhu,

R. Jiang

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 111048 - 111048

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Interactions of Black Carrot Concentrate Powder as a Natural Coloring Agent With Gelatine and Sucrose in Model Gummy Samples DOI Creative Commons
İlyas Atalar, Banu Özen, Derya Genç Polat

и другие.

LWT, Год журнала: 2025, Номер 218, С. 117443 - 117443

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Covalent conjugation of hemp protein isolates with curcumin via ultrasound to improve its structural and functional properties DOI
Xinye Liu, Yuchen Shi, Mengzhi Wang

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 482, С. 144096 - 144096

Опубликована: Апрель 4, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0