Use of food by-products to design 3D food printing inks: Potential of bioactives extraction and encapsulated 3D food printing ink formulation DOI
Nishala Erandi Wedamulla, Young‐Jin Choi, Qun Zhang

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 116376 - 116376

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Curcumin-loaded Pickering emulsions stabilized by Spanish mackerel protein-pectin for ameliorating ulcerative colitis through barrier repair and anti-inflammatory effects DOI

Yu Sun,

Jiayue Liang,

Junli Ma

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер 307, С. 141934 - 141934

Опубликована: Март 9, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Use of food by-products to design 3D food printing inks: Potential of bioactives extraction and encapsulated 3D food printing ink formulation DOI
Nishala Erandi Wedamulla, Young‐Jin Choi, Qun Zhang

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 116376 - 116376

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0