Antimicrobial Packaging from Potato Starch and Pectin with Citric Acid and Bioactive Compounds from Cashew Apple: Preparation, Characterization, and Application in Bread DOI Creative Commons
Janaína de Moura Fernandes, Cristiani Viegas Brandão Grisi,

Rita de Cassia Andrade da Silva

и другие.

ACS Omega, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Апрель 23, 2025

Язык: Английский

Development of packaging films from banana pseudostem sap and PVDF: mechanical and thermal properties DOI

Kavitha Muthukumarasamy,

Banupriya Kanagarajan,

Balachandra Mohan Jayachandrabal

и другие.

Biomass Conversion and Biorefinery, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Апрель 10, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Development of a multifunctional starch/cellulose-based film with superior mechanical strength, antibacterial activity and visual food freshness indication DOI
Tianyi Hu, Qun Liu,

Shoumei Wan

и другие.

Materials Today Communications, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 112538 - 112538

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Antimicrobial Packaging from Potato Starch and Pectin with Citric Acid and Bioactive Compounds from Cashew Apple: Preparation, Characterization, and Application in Bread DOI Creative Commons
Janaína de Moura Fernandes, Cristiani Viegas Brandão Grisi,

Rita de Cassia Andrade da Silva

и другие.

ACS Omega, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Апрель 23, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0