Construction of mixed gels of yolk granules and salted ovalbumin driven by pH: phase behavior and calcium bioaccessibility DOI

Xueying Wang,

Nan Zhang,

Zeyang Wu

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 110682 - 110682

Опубликована: Сен. 1, 2024

Язык: Английский

High internal phase Pickering emulsions stabilized by egg yolk-carboxymethyl cellulose as an age-friendly dysphagia food: Tracking the dynamic transition from co-solubility to coacervates DOI
Jingjie Hou, Yujia Liu,

Yunze Ma

и другие.

Carbohydrate Polymers, Год журнала: 2024, Номер 342, С. 122430 - 122430

Опубликована: Июнь 27, 2024

Язык: Английский

Процитировано

19

Gelatin-nanocellulose stabilized emulsion-filled hydrogel beads loaded with curcumin: Preparation, encapsulation and release behavior DOI

Siyi Liu,

Yuxi Wang, Yue Huang

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2024, Номер 275, С. 133551 - 133551

Опубликована: Авг. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

13

Exploring the phase behavior of natural egg yolk-carboxymethyl cellulose concentrate: Impact on emulsification and gelling properties DOI
Jingjie Hou,

Hongyu Chang,

Yufei Liu

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2024, Номер 157, С. 110385 - 110385

Опубликована: Июль 3, 2024

Язык: Английский

Процитировано

12

Effects of alcalase hydrolysis combined with TGase-type glycosylation of self-assembled zein for curcumin delivery: Stability, bioavailability, and antioxidant properties DOI
Tong Yin, Yujun Jiang, Jia Shi

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер 303, С. 140735 - 140735

Опубликована: Фев. 5, 2025

Язык: Английский

Процитировано

2

Construction of fucoxanthin-loaded multi-functional pea protein isolate-fucoidan nanoparticles at neutral pH: Structural characterization and functional verification DOI
Wenhao Liu, Xin Xu, Wanjing Liu

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 142966 - 142966

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1

In situ encapsulation of anthocyanin within soybean protein isolate chains driven by pH for detecting the freshness of food DOI

Leping Li,

Zhihang Xu,

Huijie Yang

и другие.

Food Bioscience, Год журнала: 2024, Номер 61, С. 104688 - 104688

Опубликована: Июль 7, 2024

Язык: Английский

Процитировано

8

Different polysaccharide-enhanced probiotic and polyphenol dual-functional factor co-encapsulated microcapsules demonstrate acute colitis alleviation efficacy and food fortification DOI
Rui Sun,

Zhongyi Lv,

Ying Wang

и другие.

Carbohydrate Polymers, Год журнала: 2024, Номер 345, С. 122572 - 122572

Опубликована: Авг. 3, 2024

Язык: Английский

Процитировано

8

Dynamic tracking of the structure of high internal phase Pickering emulsions stabilized by egg white protein microgels with different phase behaviors, 3D printing and digestive fates DOI

Sijie Zhou,

Mengzhuo Liu,

Yunze Ma

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 144769 - 144769

Опубликована: Май 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1

Synergistic stabilization of ovalbumin by S-configuration transitions and positively charged amino acids: A thermal aggregation mechanism perspective DOI
Xiaohan Zhang, Jinghong Li, Jiaqi Wang

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2024, Номер 156, С. 110284 - 110284

Опубликована: Июнь 12, 2024

Язык: Английский

Процитировано

6

Overcoming the Application Limitations of pH-Driven Encapsulation of Bioactive Compounds: Strategies and Perspectives DOI
Xiao Wang, Haiteng Li,

Yulong Bao

и другие.

Current Opinion in Food Science, Год журнала: 2024, Номер 59, С. 101212 - 101212

Опубликована: Авг. 23, 2024

Язык: Английский

Процитировано

6