International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 139062 - 139062
Опубликована: Дек. 1, 2024
Язык: Английский
International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 139062 - 139062
Опубликована: Дек. 1, 2024
Язык: Английский
Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 472, С. 142975 - 142975
Опубликована: Янв. 18, 2025
Язык: Английский
Процитировано
2Food Chemistry, Год журнала: 2024, Номер 463, С. 141423 - 141423
Опубликована: Сен. 24, 2024
Язык: Английский
Процитировано
8Food Hydrocolloids, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 111073 - 111073
Опубликована: Янв. 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Industrial Crops and Products, Год журнала: 2025, Номер 225, С. 120563 - 120563
Опубликована: Янв. 24, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер 303, С. 140681 - 140681
Опубликована: Фев. 4, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Food Chemistry X, Год журнала: 2025, Номер 26, С. 102270 - 102270
Опубликована: Фев. 1, 2025
Starch-based Pickering emulsions with four types of oil phases (coconut, corn, olive, and sunflower oils) were fabricated to compare their delivery properties for curcumin. The release rates free fatty acids the bioavailability curcumin investigated using an oral-gastric-intestinal in vitro digestion model. results revealed that prepared corn exhibited highest zero-shear viscosity (η 0 ) infinite-shear ∞ values, indicating its superior physical stability. After 108 h ultraviolet light irradiation at 254 nm, emulsion showed loading rate In simulated small intestinal digestion, FFA different were: coconut (30.74 %) > (15.06 (12.67 olive (12.38 oils. was: (78.01 (64.56 (54.58 (52.51 increased significantly increase starch concentrations.
Язык: Английский
Процитировано
0Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 478, С. 143600 - 143600
Опубликована: Фев. 27, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Colloid & Polymer Science, Год журнала: 2025, Номер unknown
Опубликована: Март 8, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0LWT, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 117661 - 117661
Опубликована: Март 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер 308, С. 142714 - 142714
Опубликована: Апрель 2, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0