Organic nanomaterials applied to the manufacturing of personalized future 3D-printed foods: A review DOI
Qing Guo, Min Zhang, Arun S. Mujumdar

и другие.

Trends in Food Science & Technology, Год журнала: 2024, Номер 156, С. 104835 - 104835

Опубликована: Дек. 10, 2024

Язык: Английский

Advances of plant-based fat analogs in 3D printing: Manufacturing strategies, printabilities, and food applications DOI

Shaoyi Cen,

Zong Meng

Food Research International, Год журнала: 2024, Номер 197, С. 115178 - 115178

Опубликована: Окт. 5, 2024

Язык: Английский

Процитировано

1

Organic nanomaterials applied to the manufacturing of personalized future 3D-printed foods: A review DOI
Qing Guo, Min Zhang, Arun S. Mujumdar

и другие.

Trends in Food Science & Technology, Год журнала: 2024, Номер 156, С. 104835 - 104835

Опубликована: Дек. 10, 2024

Язык: Английский

Процитировано

0