Recent Review on the Stability of Bioactive Substances Through Encapsulation and Their Application in Dairy Products DOI

Bolai Paul,

Lianghua Xie, Zineb Ould Yahia

и другие.

Food Reviews International, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 1 - 27

Опубликована: Апрель 15, 2025

Язык: Английский

Encapsulation and delivery systems based on natural biological macromolecules: Focusing on nutrients in infant formula DOI
Runze Li, Shihang Li, Chen Chen

и другие.

Trends in Food Science & Technology, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 104974 - 104974

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Recent Review on the Stability of Bioactive Substances Through Encapsulation and Their Application in Dairy Products DOI

Bolai Paul,

Lianghua Xie, Zineb Ould Yahia

и другие.

Food Reviews International, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 1 - 27

Опубликована: Апрель 15, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0