The Utilization of Biopolymer Hydrogels to Encapsulate and Protect Probiotics in Foods DOI
Great Iruoghene Edo, Alice Njolke Mafe, Patrick Othuke Akpoghelie

и другие.

Process Biochemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

A review on probiotics and dietary bioactives: Insights on metabolic well-being, gut microbiota, and inflammatory responses DOI Creative Commons
Alice Njolke Mafe, Great Iruoghene Edo,

Osamah S. Majeed

и другие.

Food Chemistry Advances, Год журнала: 2025, Номер 6, С. 100919 - 100919

Опубликована: Фев. 11, 2025

Язык: Английский

Процитировано

4

The Utilization of Biopolymer Hydrogels to Encapsulate and Protect Probiotics in Foods DOI
Great Iruoghene Edo, Alice Njolke Mafe, Patrick Othuke Akpoghelie

и другие.

Process Biochemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0