One-pot preparation of carboxymethyl cellulose-based multifunctional active film embedded with Cu-BTC (benzenetricarboxylic acid) metal-organic framework for mango preservation DOI
Kaibo Yu, Lei Zhou, Shengfeng Peng

и другие.

Food Packaging and Shelf Life, Год журнала: 2024, Номер 47, С. 101416 - 101416

Опубликована: Дек. 20, 2024

Язык: Английский

ZnGlu MOF-enhanced anthocyanin-gelatin films: A novel approach for monitoring chicken meat freshness through experimental and molecular dynamics insights DOI
Fatemeh S. Mohseni‐Shahri, Farid Moeinpour, Seyed Faridedin Rafie

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 475, С. 143380 - 143380

Опубликована: Фев. 12, 2025

Язык: Английский

Процитировано

5

Eco-friendly polylactic acid/modified thermoplastic starch films enhanced with clove essential oil and cochineal for dual-functional active and intelligent food packaging DOI
Mohammad Mohammadi, Mohammad Fasihi

Carbohydrate Polymers, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 123320 - 123320

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

4

Smart chitosan films as intelligent food packaging: An approach to monitoring food freshness and biomarkers DOI Creative Commons
Shuva Bhowmik, Dominic Agyei, Azam Ali

и другие.

Food Packaging and Shelf Life, Год журнала: 2024, Номер 46, С. 101370 - 101370

Опубликована: Окт. 17, 2024

Язык: Английский

Процитировано

13

Rhododendron arboreum Sm. anthocyanin-infused starch, chitosan, and polyvinyl alcohol based composite films: Comparative analysis of physical, UV barrier, antioxidant and intelligent behavior DOI

Dikpal Kumar Shahi,

Ganesh Prasad Awasthi,

G C Rajendra Bahadur

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 140532 - 140532

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

2

Photothermal functionalized antibacterial packaging film with controllable release capability for fruit preservation DOI

Linpin Luo,

Wenqiao Su,

M. Fathy

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2025, Номер 206, С. 116079 - 116079

Опубликована: Фев. 25, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1

Colorimetric sensors based on hibiscus anthocyanins produced by continuous solution casting DOI
Bruno Ribeiro Luchesi, Francys Kley Vieira Moreira, J. M. Marconcini

и другие.

Journal of Food Engineering, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 112476 - 112476

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1

Preparation and characterization of chitosan and polyvinyl alcohol active film incorporated with Syzygium guineense plant extract as active packaging materials DOI

Jehangir Khan,

Shah Alam,

Afaq Nazir

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер 299, С. 140155 - 140155

Опубликована: Янв. 21, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1

Enhancing refrigerated chicken breasts preservation: Novel composite hydrogels incorporated with antimicrobial peptides, bacterial cellulose, and polyvinyl alcohol DOI

Sha Si,

Xiaoxia Huang, Qi Wang

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2024, Номер 281, С. 136505 - 136505

Опубликована: Окт. 11, 2024

Язык: Английский

Процитировано

4

Facile synthesis and antibacterial performance of novel biofilms based on bacterial cellulose from jackfruit rags, incorporating polyvinyl alcohol, Ag nanoparticles, and Eclipta prostrata extract DOI

Viet Anh Nguyen,

DongQuy Hoang, Thuan Van Tran

и другие.

Food Packaging and Shelf Life, Год журнала: 2024, Номер 46, С. 101365 - 101365

Опубликована: Окт. 5, 2024

Язык: Английский

Процитировано

3

Transformative nanoantioxidant chitosan films: High-performance active packaging with minimal cytotoxicity DOI
Azadeh Meshkini,

F. Khoshsokhan

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 140983 - 140983

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0