Identification of the wild type bacterium Paracoccus sp. LL1 as a promising β-carotene cell factory DOI Creative Commons

Roberta La Tella,

Alessia Tropea, Francesca Rigano

и другие.

Food Bioscience, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 105616 - 105616

Опубликована: Дек. 1, 2024

Язык: Английский

Current advances in the biosynthesis and sustainable production strategies of carotenoids and their multifaceted applications in the food industry: A comprehensive review DOI
Die Zhao, Chunji Li, Nan Zeng

и другие.

Food Bioscience, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 105864 - 105864

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1

Introduction to bioactive compounds: Definition, advantages, and limitations DOI
Seid Reza Falsafi, Fuat Topuz, Basheer Aaliya

и другие.

Elsevier eBooks, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 3 - 24

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Eco-friendly polylactic acid/modified thermoplastic starch films enhanced with clove essential oil and cochineal for dual-functional active and intelligent food packaging DOI
Mohammad Mohammadi, Mohammad Fasihi

Carbohydrate Polymers, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 123320 - 123320

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Preparation and characterization of gelatin/Kappa-carrageenan halochromic films containing curcumin for active and smart food packaging DOI
Ali Rezaei, Ehsan Sadeghi, Elham Assadpour

и другие.

Food Bioscience, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 105304 - 105304

Опубликована: Окт. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

0

Identification of the wild type bacterium Paracoccus sp. LL1 as a promising β-carotene cell factory DOI Creative Commons

Roberta La Tella,

Alessia Tropea, Francesca Rigano

и другие.

Food Bioscience, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 105616 - 105616

Опубликована: Дек. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

0