Effect of high-pressure homogenization on soy hulls and okara with or without soy hulls: Characterization and functionalities DOI

Emmanuel Freddy Osse,

Ahasanul Karim, Mohammed Aïder

и другие.

Innovative Food Science & Emerging Technologies, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 104028 - 104028

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Enhancing Bio-based Polysaccharide/Protein Film Properties with Natural Deep Eutectic Solvents (NADESs) and NADES-based Bioactive Extracts – A Review DOI Creative Commons

Desheng Ji,

Marianne Su‐Ling Brooks

Future Foods, Год журнала: 2025, Номер 11, С. 100590 - 100590

Опубликована: Фев. 28, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Effect of high-pressure homogenization on soy hulls and okara with or without soy hulls: Characterization and functionalities DOI

Emmanuel Freddy Osse,

Ahasanul Karim, Mohammed Aïder

и другие.

Innovative Food Science & Emerging Technologies, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 104028 - 104028

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0