Comparison of structure and the synergistic anti-hepatocellular carcinoma effect of three polysaccharides from vinegar-baked Radix Bupleuri DOI

Xiaoshuang Wang,

Jianfeng Gan,

Minghui Han

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 136755 - 136755

Опубликована: Окт. 1, 2024

Язык: Английский

Assessment of wheat Qu fermented at medium and high temperatures: Effects of Bupleurum addition on fermentation characteristics, volatile profiles, and microbial communities DOI
Xuefeng Han,

Tongwei Ma,

Yutong Wu

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2025, Номер 203, С. 115814 - 115814

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

The application of traditional Chinese medicine polysaccharides in wound healing: A review DOI

Minrui Ji,

Zaixin Yuan

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер 304, С. 140993 - 140993

Опубликована: Фев. 12, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Recent advances in the anti-aging effects of natural polysaccharides: Sources, structural characterization, action mechanisms and structure-activity relationships DOI
Hao Teng,

Huanhuan Xiao,

Xueying Li

и другие.

Trends in Food Science & Technology, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 105000 - 105000

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Mechanisms, structure-activity relationships, and skin applications of natural polysaccharides in anti-aging: A review DOI
Xiujuan Li,

Qingqi Su,

Jian-hui Xue

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 143320 - 143320

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Structural characterization and anti-ageing activity of polysaccharide from Exocarpium Citrulli DOI
Xiaojing Zhang, Ying Liu, Xin Zhang

и другие.

Journal of Molecular Structure, Год журнала: 2024, Номер 1316, С. 139073 - 139073

Опубликована: Июнь 22, 2024

Язык: Английский

Процитировано

3

Structural characterization, anti-aging activity and mechanisms investigation in vivo of a polysaccharide from Anthriscus sylvestris DOI
Xiaoyun Ji,

Haimeng Luo,

Xianyan Li

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2024, Номер 279, С. 135256 - 135256

Опубликована: Сен. 2, 2024

Язык: Английский

Процитировано

2

Structural characterization and anti-aging activity investigation of a polysaccharide from Anemarrhena asphodeloides Bge DOI
Xinxin Fan, Lu Yu, Yujun Xie

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 139216 - 139216

Опубликована: Дек. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

1

Comparison of structure and the synergistic anti-hepatocellular carcinoma effect of three polysaccharides from vinegar-baked Radix Bupleuri DOI

Xiaoshuang Wang,

Jianfeng Gan,

Minghui Han

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 136755 - 136755

Опубликована: Окт. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

0