Polysaccharide-potato protein coacervates for enhanced anthocyanin bioavailability and stability DOI
Havva Aktaş, Jorge A. Custodio‐Mendoza, Arkadiusz Szpicer

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2024, Номер 282, С. 136829 - 136829

Опубликована: Окт. 28, 2024

Язык: Английский

Application of soybean protein isolates-polysaccharides hybrid emulsion gels as alternative fats in fabricating plant-based meats with two-phase DOI Creative Commons
Jun Fu,

Zerun Zhan,

Qingfei Duan

и другие.

LWT, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 117524 - 117524

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

1

Spectroscopy food functionality and safety DOI
G. Jeevarathinam,

J. Deepa,

P. Bhava Nishevidha

и другие.

Advances in food and nutrition research, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Preparation, characterisation, and application of gelatin/sodium carboxymethyl cellulose/peach gum ternary composite microcapsules for encapsulating sweet orange essential oil DOI
Chao Wu, Yansong Wang,

Yuxi Gong

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер 299, С. 140218 - 140218

Опубликована: Янв. 22, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Application of polyphenols as natural antioxidants in edible oils: Current status, antioxidant mechanism, and advanced technology DOI
Yujie Zhong,

Xinyu Yuan,

Qiqi Feng

и другие.

Food Research International, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 116234 - 116234

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Effect of high hydrostatic pressure on the multi-scale structure and digestive properties of Lonicera caerulea berry polyphenol-wheat starch complex DOI

Fanna Meng,

Mingyu He,

Mingxi Yang

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 142776 - 142776

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Insoluble dietary fiber stabilized Pickering emulsions as novel food ingredients: Preparation, potential applications and future perspectives DOI Creative Commons

Yaomei Ma,

Nan Zheng, Yueqi Wang

и другие.

Food Chemistry X, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 102458 - 102458

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Effect of microencapsulation techniques on the different properties of bioactives, vitamins and minerals DOI
Shivangi Srivastava, Vinay Kumar Pandey, Aamir Hussain Dar

и другие.

Food Science and Biotechnology, Год журнала: 2024, Номер 33(14), С. 3181 - 3198

Опубликована: Авг. 8, 2024

Язык: Английский

Процитировано

3

Polysaccharide-potato protein coacervates for enhanced anthocyanin bioavailability and stability DOI
Havva Aktaş, Jorge A. Custodio‐Mendoza, Arkadiusz Szpicer

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2024, Номер 282, С. 136829 - 136829

Опубликована: Окт. 28, 2024

Язык: Английский

Процитировано

1