Sodium alginate as a stabilizer for anthocyanins in Dendrobium officinale: Insights from experimental approach and molecular dynamics DOI
Wenyang Tao, Chenchen Yang, Mengzhu Wang

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 488, С. 144838 - 144838

Опубликована: Май 20, 2025

Язык: Английский

Insights into structure-antioxidant activity relationships of polyphenol-phospholipid complexes: The effect of hydrogen bonds formed by phenolic hydroxyl groups DOI
Yan Xiang, Min Xiang,

Yingyi Mao

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 144471 - 144471

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Comparative study on structural characterization, physicochemical properties, and in vitro probiotic activities of resistant starch from different varieties of Euryale ferox DOI Creative Commons
Cheng Qu,

Dai-Xin Yu,

Zonghui Jing

и другие.

Food Chemistry X, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 102572 - 102572

Опубликована: Май 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Sodium alginate as a stabilizer for anthocyanins in Dendrobium officinale: Insights from experimental approach and molecular dynamics DOI
Wenyang Tao, Chenchen Yang, Mengzhu Wang

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 488, С. 144838 - 144838

Опубликована: Май 20, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0