3D printing of starch-lipid-protein ternary gel system: The role played by protein DOI

Shengyang Ji,

Ye Li, Minghao Xu

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 476, С. 143315 - 143315

Опубликована: Фев. 11, 2025

Язык: Английский

Development of low-allergenicity algal oil microcapsules with high encapsulation efficiency using extensively hydrolyzed whey protein DOI
Yanbin Li,

Weixue Zhao,

Yongchao Wang

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 140540 - 140540

Опубликована: Янв. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

3D printing of starch-lipid-protein ternary gel system: The role played by protein DOI

Shengyang Ji,

Ye Li, Minghao Xu

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 476, С. 143315 - 143315

Опубликована: Фев. 11, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0