Effect of soybean peptides on structure and functional properties of soluble soybean polysaccharide edible films DOI
Tian Gao, Chao Yuan, Bo Cui

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 111405 - 111405

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Preparation of carbon nanofibers blended with polyvinyl alcohol/sodium alginate and their electrochemiluminescence enhancement behavior DOI
Yi Zhang,

Liang Guosheng,

Hao Cheng

и другие.

Microchemical Journal, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 113517 - 113517

Опубликована: Март 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Effect of soybean peptides on structure and functional properties of soluble soybean polysaccharide edible films DOI
Tian Gao, Chao Yuan, Bo Cui

и другие.

Food Hydrocolloids, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 111405 - 111405

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0