International Journal of Hydrogen Energy, Год журнала: 2024, Номер 92, С. 672 - 693
Опубликована: Окт. 30, 2024
Язык: Английский
International Journal of Hydrogen Energy, Год журнала: 2024, Номер 92, С. 672 - 693
Опубликована: Окт. 30, 2024
Язык: Английский
Process Biochemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown
Опубликована: Янв. 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
3Fuel, Год журнала: 2025, Номер 388, С. 134469 - 134469
Опубликована: Янв. 23, 2025
Язык: Английский
Процитировано
1Journal of environmental chemical engineering, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 115538 - 115538
Опубликована: Янв. 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Biomass and Bioenergy, Год журнала: 2025, Номер 199, С. 107953 - 107953
Опубликована: Май 3, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Bioresource Technology, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 132638 - 132638
Опубликована: Май 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Foods, Год журнала: 2024, Номер 13(14), С. 2218 - 2218
Опубликована: Июль 15, 2024
Tomato is a widely cultivated crop and its processing produces large quantities of wastes, such as pulp, seed, peel. In recent years, the valorization these wastes in production high-value-added food products has gained popularity achieving environmental sustainability zero waste. From this viewpoint, dried tomato peel (DTP-1%, 2%, 3%, 4%) flour was included hamburger formulations. patty samples, ash, carbohydrate, dietary fiber amounts were increased due to high content DTP flour, while moisture fat percentages decreased with increasing (
Язык: Английский
Процитировано
3International Journal of Hydrogen Energy, Год журнала: 2024, Номер 97, С. 150 - 159
Опубликована: Ноя. 30, 2024
Язык: Английский
Процитировано
3International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2024, Номер 279, С. 135382 - 135382
Опубликована: Сен. 7, 2024
Язык: Английский
Процитировано
1International Journal of Hydrogen Energy, Год журнала: 2024, Номер 92, С. 672 - 693
Опубликована: Окт. 30, 2024
Язык: Английский
Процитировано
0