
International Journal of Sustainable Engineering, Год журнала: 2024, Номер 17(1), С. 926 - 944
Опубликована: Окт. 17, 2024
Язык: Английский
International Journal of Sustainable Engineering, Год журнала: 2024, Номер 17(1), С. 926 - 944
Опубликована: Окт. 17, 2024
Язык: Английский
International Journal of Production Economics, Год журнала: 2024, Номер 273, С. 109280 - 109280
Опубликована: Май 13, 2024
Язык: Английский
Процитировано
13Smart innovation, systems and technologies, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 193 - 212
Опубликована: Янв. 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Separation and Purification Technology, Год журнала: 2024, Номер 351, С. 128027 - 128027
Опубликована: Май 19, 2024
Язык: Английский
Процитировано
2JATI UNIK Jurnal Ilmiah Teknik dan Manajemen Industri, Год журнала: 2024, Номер 8(1)
Опубликована: Окт. 17, 2024
The rapid development of the food industry along with increasing mobility community drives demand for more sophisticated, hygienic, and efficient kitchen utensils. However, frying utensils that are still often used have weaknesses, such as uneven heat distribution less than optimal residue filtration. This can reduce product quality production efficiency, so improvements needed to maintain consistency quality. research aims redesign device. SWOT method in this study helps identify weaknesses opportunities improvement traditional Quality Function Deployment (QFD) is user needs. results show new device has proven be compared convex pans, especially a even heat. With addition thermostat features, timer, gas detector, waste filtration system. These innovations not only improve efficiency convenience, but also provide additional protection safety.
Язык: Английский
Процитировано
1Lecture notes in networks and systems, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 639 - 648
Опубликована: Янв. 1, 2024
Язык: Английский
Процитировано
0Lecture notes in networks and systems, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 715 - 724
Опубликована: Янв. 1, 2024
Язык: Английский
Процитировано
0International Journal of Sustainable Engineering, Год журнала: 2024, Номер 17(1), С. 926 - 944
Опубликована: Окт. 17, 2024
Язык: Английский
Процитировано
0