Quantification of essential and potentially toxic elements in paprika (Capsicum annuum L.) varieties by ICP OES and application of PCA and HCA DOI

Rosana Celestino de Jesus,

Thaís Luz de Sousa, Abdon Luiz Ornelas Latif

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 144152 - 144152

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Green Synthesis of a CoNiFe-MOF in Octylamine-Succinic Acid Deep Eutectic Solvent for Lead Microextraction from Water and Brewed Tea Samples DOI
Mustafa Soylak, Qamar Salamat, Furkan Uzcan

и другие.

Journal of Food Composition and Analysis, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 107420 - 107420

Опубликована: Фев. 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Machine Learning-Assisted Carbon Quantum Dot-Enhanced Fluorescent Probe for the Detection of Zn2+ in Sweat DOI
Tao Pang, Xingyu Tao,

Peng‐Yu Zhuang

и другие.

Journal of Fluorescence, Год журнала: 2025, Номер unknown

Опубликована: Март 29, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Quantification of essential and potentially toxic elements in paprika (Capsicum annuum L.) varieties by ICP OES and application of PCA and HCA DOI

Rosana Celestino de Jesus,

Thaís Luz de Sousa, Abdon Luiz Ornelas Latif

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 144152 - 144152

Опубликована: Апрель 1, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0