The Science of The Total Environment, Год журнала: 2024, Номер 953, С. 176085 - 176085
Опубликована: Сен. 7, 2024
Язык: Английский
The Science of The Total Environment, Год журнала: 2024, Номер 953, С. 176085 - 176085
Опубликована: Сен. 7, 2024
Язык: Английский
Chemosphere, Год журнала: 2024, Номер 359, С. 142309 - 142309
Опубликована: Май 10, 2024
Язык: Английский
Процитировано
8Journal of Hazardous Materials, Год журнала: 2025, Номер 486, С. 137131 - 137131
Опубликована: Янв. 5, 2025
Язык: Английский
Процитировано
1Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 143101 - 143101
Опубликована: Янв. 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
1Journal of Hazardous Materials, Год журнала: 2024, Номер 477, С. 135345 - 135345
Опубликована: Июль 27, 2024
Язык: Английский
Процитировано
4New plant protection., Год журнала: 2025, Номер unknown
Опубликована: Янв. 27, 2025
Abstract The detection rate of imidacloprid (IMI) in agro‐products are increasing annually, posing negative effects on food safety and human health. A sensitive portable dual‐mode lateral flow immunoassay (LFIA) method, combined with the smartphone, has been established to monitor IMI residues agro‐products. Optimal conditions were achieved 0.4 mg/mL coating antigen 4 μg/mL monoclonal antibody. limit (LOD) for qualitative analysis naked‐eye observation was determined be 25 ng/mL. For quantitative analysis, 20% inhibition concentration (IC 20 ) found 2.55 ng/mL, a linear range –IC 80 2.55–26.94 recoveries relative standard deviation (RSD) ranges 90.4%–103.2% 2.0%–11.7%, respectively. There strong agreement between results obtained from method those UHPLC‐MS/MS, slope coefficient determination ( R 2 reaching 1.091 0.9837, Overall, proposed LFIA provides an efficient approach on‐site
Язык: Английский
Процитировано
0Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 143082 - 143082
Опубликована: Янв. 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Food Research International, Год журнала: 2025, Номер 205, С. 115970 - 115970
Опубликована: Фев. 10, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Journal of Food Composition and Analysis, Год журнала: 2025, Номер unknown, С. 107550 - 107550
Опубликована: Март 1, 2025
Язык: Английский
Процитировано
0Journal of Hazardous Materials, Год журнала: 2024, Номер 473, С. 134696 - 134696
Опубликована: Май 22, 2024
Язык: Английский
Процитировано
3Journal of Food Composition and Analysis, Год журнала: 2024, Номер 134, С. 106544 - 106544
Опубликована: Окт. 1, 2024
Язык: Английский
Процитировано
1