Effects of microfluidization time on the structural, physiochemical and functional properties of walnut protein DOI
Xiaoyan Zhao, Qin Li, Shuo Yuan

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 137066 - 137066

Опубликована: Окт. 1, 2024

Язык: Английский

Drying technologies of novel food resources for future foods: Progress, challenges and application prospects DOI
Qing Guo, Min Zhang,

Arun S. Mujumdar

и другие.

Food Bioscience, Год журнала: 2024, Номер 60, С. 104490 - 104490

Опубликована: Июнь 4, 2024

Язык: Английский

Процитировано

7

Effects of microfluidization time on the structural, physiochemical and functional properties of walnut protein DOI
Xiaoyan Zhao, Qin Li, Shuo Yuan

и другие.

International Journal of Biological Macromolecules, Год журнала: 2024, Номер unknown, С. 137066 - 137066

Опубликована: Окт. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

2