Impact of Autoinducer-2 Activity on Quality Characteristics and Bacterial Community of Fermented Sausage DOI

Jiangyang Zhai,

Wenjing Zhen,

Mirco Corazzin

и другие.

Опубликована: Янв. 1, 2024

Язык: Английский

Effects of enhanced fermentation with high-yielding strains of Tetramethylpyrazine on flavor quality of Douchiba DOI Creative Commons
Panpan Yang, Qin Wang,

Yuling Yang

и другие.

Food Chemistry X, Год журнала: 2024, Номер 25, С. 102037 - 102037

Опубликована: Ноя. 22, 2024

Язык: Английский

Процитировано

3

Chitosan-based materials for food preservation: Enhancing shelf life and safety through sustainable nanoparticles and films DOI
Tarsila Tuesta,

Angie Castillo-Barzola,

Henry Linares

и другие.

Food Chemistry, Год журнала: 2025, Номер 486, С. 144589 - 144589

Опубликована: Май 5, 2025

Язык: Английский

Процитировано

0

Impact of Autoinducer-2 Activity on Quality Characteristics and Bacterial Community of Fermented Sausage DOI

Jiangyang Zhai,

Wenjing Zhen,

Mirco Corazzin

и другие.

Опубликована: Янв. 1, 2024

Язык: Английский

Процитировано

0